search

STALLION LEATHER EDP

Номер продукт

Stallion Leather е ода за успеха, вдъхновена от Balaclava – любимият състезателен кон на Carolina Herrera от тийнейджърските й години в Каракас. Опирайки се на красотата, силата и печелившия дух на Balaclava, този луксозен амбров, кожен и флорален eau de parfum е идеалният баланс на сила и чувственост.

НАЛИЧНО
РАЗМЕР
100 мл
ЦВЯТ
One Color
One Color
КОЛИЧЕСТВО
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
Описание
Stallion Leather е ода за успеха, вдъхновена от Balaclava – любимият състезателен кон на Carolina Herrera от тийнейджърските й години в Каракас. Опирайки се на красотата, силата и печелившия дух на Balaclava, тази луксозна амброва парфюмна вода с акорди на кожа и цветя е идеалният баланс на сила и чувственост. Акорд от опушена кожа напомня за майсторството на занаятчийските работилници на Къщата в Испания, докато нотките на жасмин отдават почит на любимото цвете на г-жа Ерера. Резултатът е скъпоценен камък в аромат, който е обречен на успех.
УПОТРЕБА
Впръскайте аромата по пулсиращите точки на тялото, като например: зад ушите, по врата или китките, без да разтривате.
СЪСТАВКИ
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, BENZYL CINNAMATE, BENZYL ALCOHOL.
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки: Опушен кожен акорд, Джинджифил ; Средни нотки : Османтус и Жасмин ; Базови нотки : Цистус, Тамян и Пачули

ОСМЕЛЕТЕ СЕ ДА КОМБИНИРАТЕ